Makan aiskrim ketika mengandung

Boleh ke ibu mengandung makan aiskrim? #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Boleh, just makan sekadar nak sampaikan hajat keinginan. jangan makan banyak ye. kandungannya Tinggi gula , pewarna dan perasa. sy ada gdm, sekat juga makan ais krim, beli satu kongsi dgn suami. kadang2 makan just 1 gigit je. kadang2 mkn juga 1 Sbb geram dgn fav. Selero. 😂 s

2y ago

kita geng

boleh makan dlm 1 kon mcm tu, berpada2 sbb gula byk. aiskrim pudina kalau boleh elakkan la