Susu Ibu Mengandung

Sebelum ni minum anmum, tapi lama-lama rasa xle masuk tekak pulak sbb terlalu bau susu. Habis anmum try yg ni pulak, perisa vanila. Sedap pun sedap. Kalau bancuh sejuk-sejuk dah rasa macam aiskrim mcd ???

Susu Ibu Mengandung
1 Balas

Tq for the info.. Akhirnya sy bole habiskn susu sy dgn jayanya lepas ni.. Since 9minggu pregnant smpi la 20 minggu ni beli tapi bole dikira berapa kali je sy minum sbb bancuh dgn air panas jadi mcm berketul2,geli pulak nk minum mcm susu basi..

5y ago

Jangan bancuh dgn air panas sangat sis, sayang hilang nutrien susu tu. Guna air suam je