SEJUK²KAN DIRI?

Hi momies,sesiapa area(*SANDAKAN/SABAH*)Atau sedekatnya yang kepingin makan Aiskrim,saya ada menjual AISKRIM HOMEMADE HALAL,BERSIH,SEDAP&MURAH(RM0.30-1batang)sesuai dengan tekak mamy² mengandung...sesuai d makan ketika musim cuaca panas macam ni,pelbagai perisa,boleh request juga,Boleh Cod/Kirim bas ke kawasan Mamy²..Boleh pm saya 0169195025..

SEJUK²KAN DIRI?
12 Balas

Sis u dh buat i mengidam aiskrim 😭 saya dduk kuala lumpur jauh 😭😭😭 x bleh jdi ni esok kne kluar cri aiskrim malaysia jgk 😂 dh la kt sni mahal rm1 satu batang 😭 awk jual 30 je murah 😭

4y ago

Klau pos pun cair sudah smpai kuala lumpur 🤣🤣🤣🤣 nmpk sedap je aiskrim awk ni 😋😋

Uiyooo wow.. tp jauh baa siurang ini sikalang cne jeybeyyy kihoiii ndapala ko kc share2 resepi shax laaa bulii kaa momy hihihiiii 🤪

aduh sis jauh ba di sandakan. kalau di kk buli jg sa tulung pajak😂 tuari sa mengidam yg amoi tp dpt milo 😂😂

4y ago

Boleh juga ba sya kirim bas hantar sana..saya area kk juga d tuaran,tapi sekarang kerja d sandakan

Sedap nya. Dah la 30sen je. Sini ada yang jual sampai seringgit sebatang 😅

4y ago

Hehe nanti jual mahal² tak ada yang beli..😂

Murahnya sis jual..kt area penang nie,xdpt hrga 30sen..semoga murah rezeki sis...

4y ago

Terima kasih sis,jual mahal² takut kalau tak ada yang beli..membazir..

Sedapp nya sisss❤️❤️.. semoga maju jaya dlm bisness☺️...

Sedapnya sis. Klu sy masih d ranau sda minta kirim 😅😅

wah murah.. haritu sy beli rm1 sebatang.. kat sarawak

Klu area kota marudu.. da kena pajak ni ..hahah

4y ago

Boleh ba kirim melalui bas saja,simpan d tong ais😂..

D sabah mmg murah² 😘