Mengidam aiskrim jer

Boleh kata hari hari rasa nak makan aiskrim. Nasi kurang. Nk makan aiskrim je Hihi. Sapa pernah macam ni??

8 Balas

boleh je kalau teringin , sya masa preggy bukan setakat ais cream, ais batu , ais kepal, ais kacang, ais milo semua sya bedal setiap hari tahu la cuaca kan panas 😂

sy suka jgk aiskrim, tp bila mkn lps th msti perut rsa xsdp smpy mlm...tu yg bila teringin, xjd nak mkn...tenung jela aiskrim tu

Sama la kita.. shari smpai 2 ice cream sy mkn. Nasib xde gdm. Jgn sllu tau nnt berat naik mndadak

Saya dulu pun hari hari makan tapi satu jelah sehari takut sangkut kencing manis lak hahahaha

Orang cakap kalau suka makan manis macam ice cream, pregnant anak perempuan!

3y ago

Yeke

Pernah, tapi tak mkn aiskrim walaupun teringin nak..

34 week . asik nk eskrim jeee .

Control manis sis.