teringin saja

Bole ker mkn maggie kari, padahal kemarin dah mkn... nie lagi nak makan maggie kari telur saya baru 7minggu.. info plz

2 Balas

Hurm..blh mkn..tp air rebusan prtm sis kne buang sbb mngndungi lilin..ms rebusan kedua nya air br leh proceed n mkn.. klu blh kurangkn mkn mggi..xbaik tuk bby..nk2 br lg kehamilan..n nk build pmbesaran bby d dlm kndungN..sbb bby prlukn byk sumber2 vitamin yg menyihatkn dlm pmbentukan pmbesaran mereka d dlm rahim... Jd sis prlu jg pemakanan sis spnjng prmulaan awl kehamilan ni.. msuk 2nd trismeter n 3rd klu sis nk mkn pape pn..sis mkn la..jni ms awl ni bby br nk jd..br nk build.. better mkn yg berkhasiat... Mg d pmudahkn segala urusan sis..aamiin 😉✌

boleh mkn maggie tapi jgn selalu sbb msg tinggi x elok utk kandungan