i need solution ?

Hi momies, nak tanye mmg first trimester ni kalau buang air besar susah n sakit..sembelit ker tu?

13 Balas

Dulu saya pregnant anak pertama 1st trimester sampai nak bersalin sembelit dia boleh buat sampai menangis.. Minum lah banyak mana air kosong, susu or buah pun tetap sama.. minta dengan nurse ubat cairkan najis pun xjalan jugak, sampai trauma nak membuang.. Lepas jew dah bersalin alhamdulillah back to normal..