ruam baby

Hi mom, siapa yg ada pengalaman baby dia ruam macam ni. Sebab panas ke ? Dah jumpa doc, doc suruh sapu calamine cream.. tapi mcm makin naik je ruam2 dia. Ruam dkt muka, leher, badan dan lutut

ruam baby
54 Balas

calemin ne kalau xtahan memang btmbh gatal,sy jenis xtahan calemin lotion

anak sedara saya dulu kecik2 sapu losyen je Lps mndi tak letak bedak pun

cuba sentiasa kering kan sis dan cuba bedak agnesia inshaallah... nti ok

Try guna sabun mandian sebamed n lotion sebamed mommy.. Khas utk baby

Sy guna sabun sebamed dan guna bedak agnesia. Alhamdulillah elok

Cuba mandi kan dgn rebusan daun peria,☺️

alhamdulillah..hilang ruam panas baby..saya ltk dropolene.

pernah dulu anak sya macam ne..boleh Cuba shampoo Cetaphil

x perlu sapu pa2 sis, biarkn je nnt ia surut dgn sndri

Anak sy tengah alami sekarang, kesian tengok baby😫