RUAM ATAU RUAM PAMPERS

Hi mommy.. nak tanya lah, kalau baby naik macam ruam kat area punggung sampai area ke peha blkg tu nak kata ruam panas ke ruam pampers. Saya sapu cream calamine

3 Balas

ruam pampers, material pampers tak sesuai. Tukar pampers jenis lain, anak saya tak dapat pakai huggies, pakai 3 hari naik ruam merah2 gatal. Tukar balik mamypoko, tidur dari tgh malam sampai pagi pun tak ruam

Ruam panas dan ruam pampers awak. Saya pakaikan sebamed diaper rash.

Ruam panas dan ruam pampers. Saya sapukan sebamed diaper rash cream