Mimpi melahirkan .

mom semua sya dh 20w prgnant . dan sya bermimpi smlam mlahirkan sorang baby girl . ada kh baby yg akn lahir nanti boy 🤗 maaf sya blum pegi scan lagi . masih xtau gender baby . ada pula yg cakap mimpi melahirkan nie petanda x baik 😥

1 Balas

mimpi ni mainan tido.. jgn percaya sgt. jangan risau2.. nnti baby pun jd risau juga.. sy masa 8 bulan bru tahu gender baby.. tu pun konon2 nak buat scan 3d.. tp baby x tunjuk muka tunjuk bnda lain pulak 😂😂