Mimpi Jantina anak

Sape ibu-ibu pernah ada pengalaman mimpi jantina bayi masa mengandung? Pengalaman kandungan sebelum ni saya bermimpi dapat baby boy. Bila lahir bayi yang keluar adalah girl. Kali ni pregnancy saya bermimpi dua kali dapat baby girl. Adakah saya akan dpt baby boy? Sebab pernah buat scan sblm ni msa kandungan 22 minggu. Doktor cakap mungkn girl kot puan. Ada ibu2 pernah mimpi jantina anak tak? Atau pengalaman scan tak sama lepas lahir? Bukan ape, senang utk persiapan akan dtg ?

7 Balas

pernah , sy mimpi bersalin baby boy , scan 22weeks dkt private mmg doc kata boy , td scan lg dkt kk 28weeks pon doc kata boy jgk , harap2 kua mmg boy

Saya takpernah. Tapi suami laa. Masa anak yg pertama, dulu suami pernah mimpi saya akan dpt boy. Scan kk pon sama boy. Keluarla jugak boy.

Sy mimpi baby girl 2x. Tapi scan comfirm anak pertama kami baby boy. Sy tak kisah pon mana2 asal sihat sempurna. Berserah pada takdir.

Mil mimpi anak saya pakai subang..biasa org kata mimpi ni terbalik..saya rasa dpt baby boy..betul masa bersalin baby boy

Sometime mimpi ni maianan tdo je...kita syik fikir tu yg terbawa dlm mimpi...nk lebih kepastian scan cara terbaik

Pnh... Firasat sye kate boy smpai terbwk ke mimpi. Scan byk kli mmg boy. Kluar pon boy

Mimpi girl insyallh girl.