Mimpi baby boy

Hello Sya Mau tanya klw asyik mimpi bby boy berkali-kali ada tanda apa-apa kh?#firstbaby #jangandibully

2 Balas

Saya pun sama sis asyik mimpi baby boy saja. Since saya mmg nak baby boy husband kata mungkin terbawak bawak sampai dalam mimpi. Jangan letak harapan tinggi takut nnt yang keluar baby girl hehe. Apa apa pun paling penting baby sihat dan selamat.

ada kemungkinan besar akan jadi baby boy sebb dulu saya mengharap boy tapi asyik mimpi girl scan minggu lepas conform girl