Mimpi baby boy/girl selalunya betul atau sebaliknya ?

Assalamualaikum mummy semua ... boleh tak share pengalaman korang kalau selalu bermimpi baby/bdk kecik boy or girl selalunya dpt baby yg sama or sebaliknya ? Suami pjj lagi so tunggu dia balik baru nk scan gender sama2 😂 #1stimemom

11 Balas

kata orang tua2 dulu..mimpi tanam lada putik lada bby boy..mimpi tanam bunga putik bunga pakai galang..pakai cincin pakai rantai...bby ggl...saya mngdung anak 1.2.3 mimpi putik lada bila lahir bby boy..tak tau la mungkin kebetulan..mndung anak yg ke4.mimpi suami beri cincin berparmata 2..bila scen nampak kembar bila lahir bby ggl..mungkin kebetulan tapi paling tepat naluri kita sendiri.

3y ago

Sy dulu selalu mimpi jumpa dan bermain dgn bdk kecik baby girl ,, anak org lain bkn sendiri .. tapi pernah sekali mimpi beranak kan seorg baby boy .. dlm mimpi tu mmg mengaku tu anak sendiri .. dan mmg scan baby boy pon alhamdulillah ...

sy sblum tau pregnant mimpi baby boy siap ada nama lg.. suami pn mcm tu.. bila tau pregnant dua2 yakin boy.. scan 3x mmg tnjuk jelas boy dia.. haha..

3y ago

sy xde lh tfikir2 sal anak.. sbb masa tu priod lama x mai.. dk fikir period je tkut ada sakit lain sbb jmpa dktor scan perut kata ok je xde apa.. so x bharap lg anak masa tu..haha..suami sy dk fkir anak.. tup2 hamil..

waalaikumsalam .. sya 2 3 kali gak mimpi lahirkan bby boy .. tpi xtau la lg .. sbb 2kali scan 20 week n 22 week ,, bby xnk tunjuk jantina lg ..

3y ago

yeke sis ..

wsalam..saya ikut pada naluri...hati kuat kata baby boy..skali keluar mmg btol boy

sepupu saya both husb&wife mimpi anak lelaki, bila scan mmg betul anak lelaki🤭

Wsalam. Anak first dulu kerap mimpi baby anu boy , keluar pon boy 😀

mimpi tu tercetus bila kita terlalu fikirkannya..

Aku mimpi baby boy pas beranak btul baby boy

Sy mmpi baby girl,sekali boy pula tme kluar

wslm.sy mimpi ank boy.tp kuar ank girl.