obimin

Hi mom's, sapa pena try obimin ?? Okay ka juga ??

obimin
57 Balas

Sy pun tengah makan sekarang sis. Memang bagus ubat ni.

Saya xsesuai mkn obimin.. hb pn xbrapa nak naik n bdn jd gatal2. Now mkn zincofer hb naik cantik n xda gatal2.. depends pd badan mommy masing2 😊

ok sis

Sy makan ok je

Obimin pluz lebih ok berbanding zincofer, tak da bau n rasa mual pun dah tak da

Mse preggy no2, sy mkn obimin ni.. Ok jek.. Now preggy no3 mkn obimin plus, xtahan sbb loya sgt2 lpas mkn.. 😂

Sye pernah makn..Hb sye sye low..pastu tukar zincofer baru hb sye naik n ok

5y ago

Sama la. Doktor kk bg zincofer sbb hb turun. Sebelum tu mkn obimim.