obimin pluz

Hi semua... Saya baru try obimin pluz... Selalunya sya ambil 3 jam selepas makan... Tapi ada rasa loya sikit... Boleh ibu ibu share pengalaman makan obimin pluz

2 Balas

memang loya makan obimi pluz.. tp tahannn je lah.. minum air jus atau makan yg masam pas tu. kemudian rehatkan diri.

3y ago

Saya hb low 9.1 makan iberet naik 9.6 , skg saya beli smdiri obimin pluz.. nk tnggu 15/8 ni amik darah lg xtaw berapa hb klu ok saya cont obimin pluz ni

cuba mkn ubt dgn air buah