obimin pluz

Nak tnya sapa Ada ambil obimin pluz?? Mcmna ok tak ...ada Rasa mual?..

21 Balas

sy makan obimin pluz masa awal trim.. lps mkn obimin pluz sy kena paksa diri untk tidor, kang kalau xtdor mesti akan muntah.. gigih jgk abihkan sekotak ntok sebulan..lps sebulan tu sy tukar mkn New obimin.. ok ja xmuntah apa.. smpy skrg alhamdulillah dh 26w sy comsume new obimin..

new obimin atau obimin pluz ni kesanya lbeh kurg je..klu mkn msti mual2..sy smpai muntah2 3x kli ke4 pitam trus..🤣 kaedahnya sy mkn obimin wktu mlm.. sblm tidur..lpstu mnum air sunquick scwn kesanya ok..xmual dah.

Sy ambil obimin pluz tu pun doc yg bagi. Dh 2box. Mkn ok je tp mmg akan mual nk muntah kalau sebelum tu ada minum susu. Kena ada gap 3jam dgn susu/cheese etc sblum mkn obimin. Awk dh berapa minggu?

4y ago

sorry , saya 12 minggu tapi saya tak makan apa apa pills ? saya kena makan obimin dulu ke atau asid folic ?

Saya makan obimin pluz + minyak ikan tu. Lepas makan tu, dalam beberapa minit tu tetiba rasa mual. Terus muntah muntah. Rasa rugi pula. Banyak lagi isi nya 😓

Kalau utk ibu mengandung, better ambil obimin shj, bkn obimin pluz.. sy try obimin pluz dlu, 2 jam xleh bgn drp katil sbb pening sgt².. then sy tukar iberet..

Saya ambil obimin pluz dari awal pregnant, alhamdulillah ok je sampai sekarang dah 22 minggu.. obimin pluz ada minyak ikan,bagus untuk perkembangan otak bayi..

Obimin pluz x silap sy utk wanita lepas mengandung. Yg menyusukan anak. Kalau sedang mengandung, ambil new obimin. Pernah tanya farmasi apa beza dia dulu.

sy pun makan obimin. lepas 30 minit mesti muntah. skrg ni try mkn wktu mlam. lepas makan terus tido. nak tukar lain, ubtnya banyak lagi.

obimin plus tu ada additional fish oil.. better consume masa third trimester utk sel otak baby

Sis cuba brand blackmores utk preggy bagus utk hilangkan mual.. Saya dh cuba👍👍

3y ago

Blackmore ape ehh nama