Baby 2 bulan lebih

Hi mom, nak tanya normal ke baby 2 bulan lebih bila malam tidur lena taknak bangun susu? Last susu 12 malam dan akan bangun pukul 5 pagi. Takpe ke gap lama sangat ? Tapi baby tak merengek

1 Balas

Puan.. Maaf ye.. Baby merengek ke x.. Puan mesti susukan. Itu je sumber makann baby. Sy pernh di nasihtkn olh pakar laktasi. Baby baru 2 bulan. Supposedly 2-3 jam mesti susukan🤗 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

betul walaupun baby tidur mummy yg kena rajin bangun setiap 2/3 jam sekali utk menyusu.