Baby 2 bulan tidur lama malam

Hi mommies, saya nak tanya pendapat, anak saya dah 2 bulan 10 hari, sejak ambil injection 2 bulan, malam dia tidur lama, conroh pukul 9malam dia dah minim susu, pukul 11 malam baru dia tidur sampai pukul 5/6 pagi, tak bangun minta susu, siang dia minum susu, normal..3/4 jam sekali.. takpe ke ek macam tu.. #first-mom

2 Balas

normal je tu cara dia berkembang. kalau masih 3 bulan ke bwh malam kejut dia bg susu. dia mnum sikit pun tkpe. bila dia da 3 bulan dia bgun sndri mintak susu kalau lapar. kalau tk lapar dia lena je smpai pg. baby da kenal siang mlm da tu.nanti mesti cpt dia meniarap.

rasanya takpa kot sbb anak saya dulu pun mcm tuh, tapi kalau awak risau, gerak la dia bangun myusu.