berat badan turun melampau

Hi mom's,, ada tips kasi up berat badan ka ?? Skrg 14w 5d..smua result okay,cuma berat badan down sgt?

16 Balas

Adooii lah nk suka pulak..yg x de alahan berat naik mendadak...yg alahan pulak berat turun mendadak..semua dh jd risau.. X pe..yg penting kita semua sihat..klu yg makin kurus tu..hrap jgn tgl vitmin2 kesihatan..yg penting kita cukup zat2 yg di perlukan oleh bby dlm kandungan..yg gemuk tu hati2 lah..risau masa nk bersalin nati susah .mudah semput hihi..akk menten jer skrg dh 11w..tiap kali ngndung memang jg mkn minum.. Dl masa ada alahan teruk ank prtama sampai ke 5 tu teruk jgk jatuh berat bdn..tp pastu naik balik..kira ok lah..