berat badan

Hi mommy2,saya pegi check up 19 weeks...berat badan turun 1.5kg....itu normal ka?ada tak mommy2 sini mcm sya?trun berat badan?

3 Balas

normal,sama sy..berat sy turun banyak dan tak naik lebih sbb sy alahan tak boleh makan nasi etc huu tp Alhamdulillah still consume buah dan sayuran yg boleh telan. pastikan berat baby dalam kandungan normal. hujung pregnant naik 1kg.. total kenaikan 9kg shj. berat baby lahir 3.2kg

De alahan ke?

5y ago

Tq...untuk tips sis😘

normal