Berat badan naik mendadak

Bole kongsi tips ka mcm mana sya nak jaga pemakanan sya ni ? sya main makan jak apa sya mau.. skrg ni sya mngandung 6 bulan . berat badan mulangandung 56kg. skrg dah 65kg. sebulan naik 4Kg. aduhaii .. masalah nyaa.. korang ada tips tak untuk x menaikan berat badan ni melampau?

1 Balas

makan portion kecil tapi kerap.makan sis..sy pun berat badan melimpah hahahha tapi masa pregnant sy control skit berat every months naik pun 500gram je

5y ago

haha ya la. sya harap sya mampu jaga pemakanan pas ni.. biasa nya pagi sis bfst apa? sya main hentam ja apa² ja makanan yg penting kenyang😂😂