Ada tips kalau baby umur 5 bulan ke atas nak mudah tidur waktu malam... Asyik bangun ajak main...

Mohon tips

1 Balas

Sy tk ada tips, tp anak sy dlu pun mcm tu... Tp lps dia dh kurang tdo siang, mlm dia blh tdo trus smpi subuh.. Cuma bgun mintk susu je.. Sy buat teknik, bila dia bgun je jgn bgun... Pura2 tdo skli ngn dia.. Tp sy perhati la dia, smpi dia ngntok tdo sndiri.. Ari2 bt mcm tu, dia pun tk bgun ajak main mlm dh la