Tips anak tidur nyenyak pada waktu malam

Salam mommies semua, ada tips tak macam mana nak bg anak tidur nyenyak pd waktu mlm? Anak saya tidur tp asyik terjaga je setiap 1 jam, kenapa ye agak2? Anak saya umur 4 bulan lebih ☺

2 Balas

Saya rasa itu normal untuk baby. Anak 1st saya dulu sampai umur 1y+ jugak bangun setiap 2jam. Memang letih. Tapi lepas tu makin lama makin kurang bangun sampai sekarang dah 2y+ tak bangun malam dah.

oh tu normal sis . mcm anak sy jgk . tido skjp² . kite yg letih 😭 tp ad jgk bby yg jnis sng je tido . tp jgn risau ye sis . sbb nnti lama² dia akan ok .. tido mcm org dewasa 💪stay strong