Berapa minggu utk buka buku pink ya?sekarang ni sy baru masuk minggu ke 4/1hari...terima kasih......

Mohon sahabat dapat bantu saya

2 Balas

normal buka buku stt 10w... sbb dh bleh scan n dgr dgupan jntung.. 10w tu dh nmpk bntuk baby tgn n kki.. snng nmpk bila scan... bwh 10w.. dktr bg nsiht j.. so buang msa j dtg klinik xda aktvt ap2... nk dgr dgupan jntung bby pun xdpt.. nk scan pun xnmpk xdpt pstikn btul2 usia bby dlm prut... n just dgr2 nurse crmh j.. lbih baik buka bku 10w... trus scan nmpk dpt ukur..utk due date n dgr dgupan jntung...

cuba call kk yg terdekat dulu tanya utk buat appointment buka buku pink.. kadang ada yg 4weeks pun dah boleh buat appointmnt..bergantung pada kk juga