Buka Buku Pink

Hello Mommies, kalau nak buka buku pink dekat area Ampang, Selangor ni dekat mana ya ? Maaf saya ada google, tapi tak nampak pun klinik kesihatan yang berdekatan. Harap sesiapa yang duduk sekitar sini dapat bantu saya. Terima kasih #FirstTimeMomHere

3 Balas

Alhamdulillah. Dah dapat jawapan, tadi terus walk in dekat Klinik Kesihatan Ampang. Tapi nurse suruh datang pagi dengan suami sekali. Dia just nak ic and bagitahu je duduk area mana.

Ampang Selangor nie besar awak. Specific area mana? Awak Google, lpastu on location, bila type, type KK near me. Nnt kalau dah dpt location boleh call KK tu dahulu tanya prosedur mcm mn.

8mo ago

Saya duduk area Taman Sri Ampang. Thank you for info, nanti saya check ya…

hai.. sis dduk area mana ye? mcm sy area pandan indah ni buka buku pink dkt kk taman nirwana..

8mo ago

Saya dekat Taman Sri Ampang.. okay nanti saya recheck balik ya. Thank you awak