buku pink

kalau sebelum ni buka buku pink kat tmpt lama lepas tu pindah tmpt baru.. kena check up kat klinik lama tu jgk ka sbb buka buku kat situ.. mohon pencerahan.. terima kasih

6 Balas

Inform kat klinik lama utk transfer ke klinik baru. Then kat klinik baru inform yg sis transfer dr klinik sekian2. Dorg akn bukak buku biru baru utk simpanan dorg. Make sure sblm ke klinik baru call dl sb dorg kdg2 ade hari utk check ibu ngandung ni. Ikut klinik la. Harap mbantu ☺️

Boleh, nanti dorang akan transfer buku pink awak, tapi better awk pergi KK lame tu ckp nak pindah KK so nanti dia akan past buku pink tu pada awk untuk bg pada KK baru. Saya mcm tu waktu pindah hari tu.. Kalau nk tunggu dorang transferkan memang lambat

Bgtau nurse awk tukar alamat.. Nnt nurse transfer ke kk yg terdekat.. Dulu sy xtransfer cume tumpang checkup je sbb kdg2 sy kat perak, kdg2 kat selangor..

Kalau dah menetap di tempat lain, check up dkt tmpt yg kita menetap tu. Boleh ckp dkt nurse dah pindah di sekian2 tempat.

Check tempat baru. Pergi je checkup yg mana dkt masa tu.