+ve covid 21 mggu.

Hi mmy sekalian, sy baru je 2 hari kuarantin dkt rumah disebabkan covid. Boleh tak kalau sy suruh suami pg klinik beli panadol tanpa cek keadaan sy.. Badan je rasa sengal2, sakit pgg. Sekarang sy 21 mggu.

4 Balas

sewaktu saya exp covid dlm minggu 20 ke atas juga, doc benarkan saya amik minimum dua biji panadol utk sehari sahaja. Tp saya amik half panadol dan lbhkan pada air suam dan makan makanan herba. Byk rehat dan cuba mkn buah utk tingkatkan imunisasi. Berdoa byk hingga sembuh dan kurantine sebaiknye serta update mysejahtera utk keselamatan.