Covid Positive

Assalamualaikum ibu ibu. Td sy baru tahu sy positive covid. 30 weeks pregnant & dah lengkap 2 vaksin. Setakat ni simptom sakit kepala, tekak & sengal sengal badan. Mintak pengalaman ibu ibu yg pernah kena covid, apa je ikhtiar yg boleh kita buat ketika kuarantin di rumah ye? Terima kasih 🌸

1 Balas

Wsalam. Ini apa yg sy buat masa +ve tahun lps (14w). - sakit kepala : paracetamol 500mg - sakit tekak : bancuhan lemon suam + madu. - sengal2 bdn : minta suami urut slow2 (elak bhgian abdomen) Harap dpt mmbntu ☺️