+ve Covid 19

Hai mommies, saya disahkan +ve covid td siang with heavy simptom (sesak dada, sakit tekak sgt², sakit kepala, demam panas yg tinggi, kadang rasa mual, takde selera makan langsung, cuma minum je 🥹 soalan saya sekarang,, kalau bf baby masa +ve covid ni boleh ke? Mommies pernah alami tak ? Saya kuarantin dalam bilik je.

1 Balas

Boleh bf baby Just make sure sblm pegang baby cuci tgn dgn pakai mask. Speed recovery sis.

5mo ago

thank you sis ❤️