Beli barang baby or keperluan pantang

Hi mmy saya dah 5bln lebih apa yg patut saya prepare dulu and beli barang apa ye? saya frst baby jadi tktahu nak mula dari mana ?

1 Balas

Kalau dah scan jantina, dah boleh beli baju sikit2. Baju siang, baju malam. Kalau belum lagi, boleh beli warna unisex dulu. Yang lain2 macam pampers, mandian, tuala, bedung, barut, minyak telon, besen mandi, changing mat, pengetip kuku, cotton bud, apa semua tu boleh beli slow2. Mak pulak dah boleh servay set berpantang apa nak beli, nonaroguy ke sari ayu ke mustika ratu ke banyak lagi..