period ke spotted?

Mmg setiap 19hb, isteri saya akan period. Tp kali ni lain macheam. Skit je, xmcm slalu. Pad pn xde darah. Cuma time buang air kecil, ade keluar skit darah. Mse 1st day, mgkin la tanda nk dtg period. Tp dh msok hri ke-3, sepatutnya dh 3-4kali tuka pad. Tp kali ni, lad x jejas langsung. Setitik pun xde. Tanda2 mcm mengandung dh ade, sprti kejang bhgian bawah perut, cepat penat, mengantuk, mood swing, xde mood untuk bnda yg die mmg obses. Cuma blom smpt lg nk cek upt. Adakah masih ade harapan untuk lekat kali ni? Mohon bantu saya yg sedang mushkil.

2 Balas

lewat seminggu dh bole check upt. just try.. tawakalillah. klu ad rezeki Alhamdulillah . mksdnya Allah beri pd wktu yg tepat utk kamu berdua ad zuriat😉

4y ago

Baik.. tapi takot hampa lagi 😔

Nanti try check kalau dah lewat seminggu dua

4y ago

Baik.. doa²kan ye.. dh 2 tahun penantian kami ni.. hrap kali ni ade rzki buat kami..