Lendir jernih dengan darah

Ada yang pernah kena tak, dah lewat period 2 minggu.. dah cek upt tpi negative .. tapi keluar lendir jernih dgn darah skit je da 3 hri , satu hari tu keluar dalam 2 kali je tp nampak bila cuci bhgian bawah , bila pakai pad xde .. dalam dilema darah period atau bukan.. Da scan doktr kata rahim sihat xde bengkak dan x pregnant ..

3 Balas

hormon tgh xstabil kot. mybe period tp keluar sikit2. mcm sye kne haritu sbb makan emergency pil, hormon jd kacau. next month tu baru period balik after 20+ days lewat period.

Jmpe o&g trus. Klu blum buat papsmear dlm mse 2 thun ni blh request buat papsmear

Kalau upt negative, period