p klinik smggu skli

Mmg kalo dh msok 30++ mmg smggu skli je kna g klinik? Sy gdm on metformin...

2 Balas

Sebab gdm sis. Untuk monitor gula & berat bayi 😊

5y ago

Cheq nurul, sis bacaan pg berapa ye sgkut?

sy gdm on diet...2 mggu skali kne pegi klinik.selasa bsp , rabu review bsp dan check up...penat jugak sikit2...mntk check bsp kt rumah tp doktor x bg...x semua klinik kot bg.. huhu

5y ago

Sy pon skrg 2 mggu skli sis... Tp misi ckp kalo dh msok 30++week mmg smggu skli kna p.. kt sni ada jaa blh cek bsp sdri tp to la sy x beli pon msin to hehee