Stat hari ni kena mkn ubat 2 bji shari..

Sya mula hari ni kena mkn ubat zincoper dua biji sehari.. Walaupun hb sya dlm keadaan baik.. Cuma darah hitam sya keluar secara on off je dlm smggu... Tpi x lh smpai smggu keluar.. Smggu keluar skli je bila sya makan lauk yg da cili je... Klau sya x mkn x de keluar spotting tu... #pregnancy 14 w 5 d

Stat hari ni kena mkn ubat 2 bji shari..
2 Balas

sya pun sama kna makn 2biji hp sya ok...makn sebiji pun jenuh kn

3y ago

ubat tu besar kn tu sya makn sebiji je..klau rajin sya makn..

Banyak juga, doc suruh sy mkn satu biji je sehari. Hb 11

3y ago

Ye lh sis.. Lepas je sya mkn ubat tu dua biji bru xda klua sporting..