Norml ke preg minggu ke 7 masih keluar darah

Hr ni cukup smggu darah keluar sikit2..ubat dupbaston pon dh mkn..perlu ke sy g klinik balik?

2 Balas

kalau keluar fresh blood. tlg pegi emergency terus. xyh pg klinik. kalau spotted, tlg total bedrest. bangun utk ke toilet jer.

asal spotting darah kena terus ke kecemasan hospital jumpa doktor dulu sis

2y ago

ok sis ..klu mcm tu normal ,klu dah spotting darah kena terus pergi kecemasan hospital jumpa doktor ya..😊 take care