Mitos atau fakta?

MITOS @ FAKTA?

Mitos atau fakta?
52 Balas

xtahu mitos ke fakta...tp skrg sy hanya boleh tido terlentang...kalau mengiring..sakit d tulang kemaluan..& kalau saya tido terlentang..baby sgt aktif bergerak... itu saya..kalau org lain mungkin x sama...

2y ago

Sama tapi selalu kena tegur jangan baring terlentang tapi itu yang kita selesa macam mana mahu ikut cakap diorang

baby kembar memang susah mau tidur sbelah kiri & kanan, kadang hrus tidur terlentang 😁😁😁 mreka 2 pandai mengeras & tendang kecil" dlam perut... mungkin kena himpit 😂😂😂❤👶👶❤

sy kalau nak tido automatik dia jadi mengiring ke kiri tapi bila sy mengiring ke kiri, sy dapat rasa baby aktif bergerak mcm menendang perut.. tu tanda baby tak selesa ke kita baring mengiring?

tp sy anak ketiga ni..3rd trimester masih tak boleh tido telentang..nk mengereng ke kanan je..kiri xselesa..telentang sakit pinggul ngn tulang belakang.. 🤦

Fakta tapi doc pakar ckp ikut keselesaan kita juga..asalkan tak memudaratkan diri dgn baby ,,saya dari awal smpai 29 mnggu nie mmng suka tidur terlentang

Saya pulak selesa tidur telentang sikit. Tapi kena selit bantal. Baru dpt tisur. Kalau tidur mengiring nanti senak

Mitos kot? kadang tak selesa jugak kalau mengiring lama sangat, baby suka main tolak², tersepit agaknye😅

4y ago

Betul² Hehe.. Tak Pe La Semoga Urusan Sis Dipermudahkan Aaminn 🤗

Sy second bby ni xske tido kiri or knan.. Ske sgt tido tlentang.. Klu tido ke kiri or knan.. Bgun pg2 mst tlentang

bukan masalah boleh ke tak...masalah dia tidur terlentang mmg sakit...kena tidur mengiring gak...😂😂

Tahu Fakta.. Tapi Sejak Masuk 3rd Trimester Ni Tidur Terlentang Je Selesa Sampai Pagi 😣😭