Normal ke baby Klau minum susu ibu baby senang tidur ,,kalau susu fm tu baby tak suka tidur mlm ,

Minum susu mlm

2 Balas

xde la. siapa ckp dkt awak? susu badan - baby minum sampai usia dia setahun 2bulan. baby senang tido. stop sbb pregnant. doctor xbg teruskan. continue dgn susu fm (susu fm sy try n error smpi jumpa serasi) baby minum fm pon baby sy senang tido. time tido dia sama mcm dia minum susu bdn. hnya bgun mlm bila nk susu je.

1y ago

tu lah ,,nanti Sya cuba tq sis😊😊

Tak juga... Ibu bapa kena belajar cara tenangkan dan tidurkan bayi. Saya baca di artikel dlm TAPS ni dan ikuti juga FB Baby Language

1y ago

🌻