Nak tanya lps minum air gula kt kkm blh balik rumah x sementara tunggu result?

Minum air gula

8 Balas

KK saya tak mention pun boleh balik or tak. Tapi kita pepandai sendiri la. Make sure exactly after 2 hours dah terpacak depan bilik nak ambik darah semula. It’s our responsible. In my case, walaupun rumah 5 minit je dari klinik, saya malas balik. Duduk situ sambil buat kerja. Everytime saya datang klinik mesti bawak laptop. Alang2 tunggu turn yang lama itu, boleh buat kerja. At least tak bosan ngadap phone, scroll itu ini je.

Bergantung atas kk.. mcm sy, rumah dekat sgt je.. so dorg bg sy blk rehat dulu.. repeat blk ambik darah lps 2 jam. Klau muntah sblm tu, kena bg tau. Sbb kena repeat blk mnum air gula

Klu rumah x jauh dri klinik boleh ja sis, sbb tunggu 2jam utk ambik drah yg kdua kan

tak pasti tempat awak bole ke tak, kena tanya dulu. mcm saya kena tunggu kt situ .

2y ago

Kkm mana tu?

sy KK Sg Siput Perak boleh balik..lps 2 jam kena dtg ambil ambil darah..

Saya KK Seri Rampai , Setapak tak boleh balik kena tunggu situ

sy kk kapar boleh balik , lepas 2 jam dtg smula ambik darah

Kk meru x blh balik. Kena tunggu sana