Minum air gula

Nak tanya mami2 yg prnh minum air gula, Khamis lepas saya pegi minum air gula, dah siap minum kene tunggu 2 jam kan, ambik darah ke 2 kali... Pastu bila kita tau result gula kita tu?? Saya lupa nak tnya nurse.. Terus balik... Hehehhe... First time 😁#firstbaby #seriusnanya #bantusharing #mommybuntu

3 Balas

nanti nurse akan catat dlm buku.. kalau Ada mslh, nurse akn terus call bila result dh kluar

11mo ago

saya lepas bersalin tak kena minumpn.masa preggy minum sekali je sbb gula normal

nak tanya.. minum air gula untuk apa .. sebab blum pernah minum sejak awal hingga 30w2d..

1y ago

Maybe family background takde history kencing manis or darah tinggi atau umur yg muda.

Selalu bila keluar result dan perlukan tindakan lanjut klinik akan call

4y ago

Ok sis..... Timakasih ya... Jadi skrg nak tunggu nurse call ya😊😊🙏