baby

Mintak ibu2 kat dalam ni doakan semoga anak saya cpt sihat..anak saya kene tahan wad sbb kuning..risau sgt hati ni..mohon doakan ank sy..hanya allah sje yg mmpu mmbls jasa baik ibu2 semua..amin

32 Balas

Semoga ibu2 yg mendoakan ank sya allah jaga keluarga ibu2 semua..semoga dipermudahkan segala urusan..hanya allah yg mampu membalas jasa2 ibu semua..terima kasih ibu2 semua

Semoga anaknya cepat sembuh..begitu jgk semua anak² yang masih lg kuning, termasuk anak saya semoga diberikan kesembuhan...Aamiin Ya Allah Ya Mujib.

Semoga anak awk dikurniakan kesembuhan dan kesihatan tubuh badan. Allahumma Aamiin.🤲🏻

Be strong baby for mummy & daddy 😘 jgn risau malaikat sentiasa jaga baby tu

Mg anknya cpt sembuh dr kuning...Allahuma aamiin..jg dri ea ..slmt brpantang

Semoga anak sis cepat smbuh. Dan baby pun sihat2 selalu. Sabar ye sis

Semoga cpt smbuh ank awk.. Rjin2kn bf anak.. Cpt kuning trun nanti..

Amiin2 ya rabbal alamin..smoga anak sist cpt smbuh

Amin. Semoga Allah permudahkan urusan 💕

Semoga Allah permudahkan urusan Amin yra