counting hours

Ya Allah rasa contraction yg kerap sangat stiap 5minit .. sekarang sy dah kena tahan wad bukaan dah 3cm .. minta ibu2 di sini doakan urusan bsalin saya diprmudahkan, amin ... #anakpertama

69 Balas

Yaa nt akan lebih kerap tu. N lagi urmmhh rasa dia,, hihii keep think positif n jan lupa breathe and out,, fokus on breathing bila sakit,, smoga dipermudahkan,

Saya ade pengalaman begini.4 cm baby dh kluar..kelam kabut nurse tolak saya g labour room...😄😄😄

amin . bnykn baca la ila ha ila anta subaha naka in ni kuntum minal zolimin..

sy 5 cm baby dh kua..dktor siap igtkn sy tipu lg..ahahaha..pape pn smoga baby sis shat ya

Baca doa nabi Yunus.. Selawat & istighfar... semoga dipermudahkan, sis.. Ameen

Semoga dipermudahkan ye . Bnyk kan selawat Ya Latif supaya rasa sakit tu bkurang .

semoga dipermudahkan segala urusan sis.. semoga si ibu dan bayi selamat 😍😍

Semoga dipermudahkan..jangan panik, u can do it💪💪💪💪💪💪💪

Amin3 Semoga Allah permudahkan urusan selalu baby dan ibu sihat dan selamat

Semoga smua urusan shabat kite ni slmt n dpermudahkan yaAllah....Aminn😌