Mohon semua doakan kesihatan anak saya.

Assalamualaikum semua mommies .. saya baru bersalin 1st Syawal baru ni.. ikut due 13 mei 2023 tpi dr detect bby kecil dri minggu..so kena deliver 37w..skrg masih di NICU . doc ckp ada jangkitan kuman pd paru2 bby.. mohon semua doakan anak saya kuat semangat dan cpt sihat ye.. semoga ada doa antara ibu2 yang Allah angkat dan makbulkan.. Amin ya Allah Ya Mujib 🤲🤲

2 Balas

semoga anak sis cepat sembuh...amin ya rabbal alaminnn

1y ago

terima kasih sis.. amin ya Allah 🤲 .. moga yg baik2 juga buat sis dan kluarga.. Amin

Ya Mujib.. AMINN YA Rabbal Alamin

1y ago

terima kasih sis.. Amin ya Allah 🤲 ..moga yg baik2 juga utk sis dan family.. ❤️