Bersalin Swasta

Mintak berikan kata2 semangat saya nak bersalin swasta dan suami mampu,tapi yang tak best mak mertua dgn ipar duai.teruk saya kena perli semasa melahirkan anak sulong di swasta dulu sebab dlm ipar duai,saya satu2nya yg suami mampu untuk bersalin di swasta.masih terngiang2 segala hinaan dan perlian mereka sewaktu saya berpantang anak sulong dan hampir meroyan.

24 Balas

Tak payah amik hati sis. Janji suami kita sanggup dan bukan terpaksa.

X usah hirau la sis. Lgpn suami mampu

Dengki la tu..abaikan je

Pandangan saya , sis tak payah bagitau nak bersalin kat mana , kalau org tanya sis cakap belum bincang lagi nak bersalin kat mana . emosi ibu mengandung dan berpantang ni sgt2 kna jaga . jangan kita sakit disebabkan mulut2 org mcm tu . Saya pun sampai skrg takde sape pun tau saya dah mengandung bape bulan dan bila due sebab pengalaman 2 anak saya overdue , menyibuk sgt dok tanya "tak bersalin lagi ke , ni mesti ada dosa dgn sesapa belum bersalin lagi" . so kali ni mls nak kecoh sbb nak elakkan mulut2 org mcm tu.

5y ago

Lebih baik diam kan sis... Bila bgtau ada ja mulut2 laser kan...