Bersalin sorang2

Dah kena prepare mental nnt bersalin sorang2 sebab suami tak boleh nak teman sbb bersalin hospital gomen, nak bersalin swasta takut tak mampu nak bayar memandangkan anak first. Moga baik2 sahaja semuanya normal time covid ni, mummy2 yg first timer u guyss are really a strong mum! 💪🏻💪🏻 *taip sambil tahan nangis* #1stimemom #pregnancy

1 Balas

Be positive mommy to be. Saya pun last year even time covid takda smua saya buat sendiri dari lepas kuar OT smpai nak tunggu hubby datang visit. Saya kena emergency czer so saya xdalah minta 1st class wad at hospital selayang. Duduk je 2nd class wad, alhamdulillah blh managed sendiri.lagipun nurse dan doktor sekrg baik2 sgt