Hospital Swasta @ Kerajaan

Saya dalam dilema nak pilih hospital utk bersalin bulan 1 nanti. Musim Covid ni, hospital swasta boleh tak suami masuk labor room sewaktu isteri bersalin?#ingintahu

8 Balas

Rasenya swasta pn x blh sis. Tp tempat sis xthu la. Blh try call hospital utk pengesahan.

hosp kerajaan pun dah boleh bawa peneman tapi kena swab test dulu husb tu.

3y ago

hosp likas ka?

Selalunya hospital swasta suami bole teman tapi kne buat swab test

dekat sabah lah ..sabah dah boleh bawa peneman tapi kena swab test dulu

3y ago

hosp gov d mana?

biasanya swasta boleh....tpi info awal2..call hosp tu.

boleh. tapi kena buat swab test. KPJ boleh

Saya pun. Nak tau soalan. Ni

yea hosp likas