Bersalin Swasta

Mintak berikan kata2 semangat saya nak bersalin swasta dan suami mampu,tapi yang tak best mak mertua dgn ipar duai.teruk saya kena perli semasa melahirkan anak sulong di swasta dulu sebab dlm ipar duai,saya satu2nya yg suami mampu untuk bersalin di swasta.masih terngiang2 segala hinaan dan perlian mereka sewaktu saya berpantang anak sulong dan hampir meroyan.

24 Balas

Rezeki masing2 kenapa nak pertikaikan. Suami kita mampu, takpelah. Takyah dengar la segala iata2 negatif tu sbb mereka tak senang tgok kita senang. Dot beranak swasta lebih ok dr gov.

Biarkan mereka....suami mampu & nk bg isteri rasa selesa tu hak suami sis....org jenis mcm tu sampai ble2 x kan rase puas hati....yg penting sis & suami bahagia dgn cara sendiri

Ipar duai, mak mertua. Dua golongan ni kalau diorg cakap apa apa JANGAN AMBIL HATI SGT. perlu pekakkan telinga. Klu mudah touching mmg xkemana la awk😂🤣

Lahai, bukan minta duit Mil or ipar awak pun. Tak apa, no need layan. Mcm saya, mil dgn sil lagi galakkan swasta. Senang utk suami temankan

Jangan hiraukn diorg.bukan guna duit diorg.tu namanye dengki.mohon allah buka kan hati diorg utk terima dgn lapang dada bukan caci@perli.

Abaikan j.. dia suami ..dia nk terbaik buat sis.. ikut j..lantak kan yg lain .. janji hati senang.. org mcm n memang selalu dengki..

Abaikan shj doakn mereka ,doa yang baik2 x jadi masalah jgn byk fikir just enjoy the proses ...yang penting awk selamat bersalin

Kalau tk nak swasta, sis pilih hospital kerajaan yg tawarkan perkhidmatan FPP. Hospital sungai buloh ada kalau xsilap saya.

5y ago

Boleh terangkan apa tu FPP? Masih gov ke macam mana ya?

sis, teruskan je langkahan ke hospital swasta. saya sendiri dah taubat nasuha nak beranak di gov.

Semoga dipermudahkan semuanya... Jgn stress2 mommy..😊 Banyakkan berdoa...