Sya mengdung 34 minggu ada la kencing kotor sikit sapa boleh bgthu MCM mna bgi hilang kencing kotor

Sya ada kencing kotor ada sapa boleh bgthu dak MCM mna nk bgi hilang kencing kotor mengdung dh 34 minggu

6 Balas

Kencing kotor tu yang mana 1 ye awak? Maksudnya lepas kita kencing & bawak pergi makmal , bacaan keputusan yang mana? Ketone tu eh? Ke bacaan protein?

6mo ago

Kencing rasa sakit rasanya kencing kotor ni

minum air barli dan make sure rujuk Dr untuk ubat kencing kotor y selamat untuk ibu.mengandung

Minum 2-3liter air kosong and boleh amalkan minum air barli suam tanpa gula

6mo ago

Ye btul amal kn minum air barli..bgus untk air kncing bersih

Minim air msak bnyak .. minum air lemon , minum air bali..

Minum air putih byk2 pastu minum air barli.. InshaAllah..

Minum air barli

6mo ago

terima kasih bgthu