Assalamualaikum mommies.

Minggu ni kandungan supposedly dah masuk 6weeks. Tapi last saturday pergi hospital sebab ada spot darah. Dr scanned just ada kantung je (flat). Then ambil darah 2kali, result more to gugur. Tapi saya bleeding 4 hari jer. Darah gugur selalu lama juga keluar kan. Normal ke tu?

2 Balas

Sis doc ade ckp tggu 2 mggu lg tk utk appointment. Kalau tk ade... After 2w, try sis pergi klinik swasta utk scan kali kdua, tgok perkembangan baby.. mane tahu ada rezki sis ☺️

Sy try up status sis ni ea..hrp jika ada mommy yg ada pnglmn mcm sis blh share pnglmn mereka dgn sis..jg dri bebaik ea..