Darah implantation

Hi semua, sy pregnant nak masuk 6weeks. Pergi scan just nmpk kantung. Tapi skrg ni keluar darah mcm spotting. Itu ke dipanggil darah implantasi? Sorry ni sy punya first pregnancy. Terima kasih 😊

2 Balas

saya pun sama juga. sya week 5 day 4.. tadi pagi, ada darah sikit warna coklat2 gitu.. sis ada sakit pinggang??

4y ago

Sy minggu lepas pun ada spotting brownish lepas tu stop.. hari ni ada keluar lagi. Ikot lmp skrng dah 8weeks.. better ke klinik kan mcm ni

Better pegi cek hospital... ad org normal kuar spotting.. ad org xnormal..