kecewa

Minggu lps check upt.. Mcm positif, tp line kedua tu kabur sgt.. Hr ni check lg.. Ada 1 line je.. Putus harapan nk timang baby.. ?ya Allah bestnye tgk org mengandung.. Terdetik dlm hati ni.. "Bilakah aku dpt merasa perasaan tu lg"Semoga Allah makbulkan juga doa ku satu hr nanti.. Aamiin

17 Balas

Tak pe sis. insyaallah.giliran sis akan smpi nnti.sa tunggu 6 tahun baru Hamil semula. 2 Kali keguguran. Sekarng baru 15w.