kecewa

Minggu lps check upt.. Mcm positif, tp line kedua tu kabur sgt.. Hr ni check lg.. Ada 1 line je.. Putus harapan nk timang baby.. ?ya Allah bestnye tgk org mengandung.. Terdetik dlm hati ni.. "Bilakah aku dpt merasa perasaan tu lg"Semoga Allah makbulkan juga doa ku satu hr nanti.. Aamiin

17 Balas

Semoga ada zuriat untk sis.. Sy kawen da 2 tahun. Lebih... Baru ada zuriat sis.. Dugaan bnyk

4y ago

Amin.. Bnyakkn berdoa, ❤️

Try consume pink lady supplement saya consume terus lekat , first dia kuatkan rahim

Banyakkan istigfar sis. InshaAllah makbul doa sis tu. Saya faham. Saya pun TTC. 3 tahun.

4y ago

Banyakkan bersabar dan jangan stress sis. Sy tunggu 8 tahun barulah kali ni dapat mengandung hingga 32w. Keguguran 4 kali. Pada sy, jangan terlalu mengharap sgt dan itu yg sbbkan rs kecewa tu. Bilamane waktu yg awak x harap sgt, time tulah tu keajaiban berlaku n positif. Bt masa ni enjoy berdua time dan positif selalu. Allah beri pada waktu yg terbaik, inshaAllah. Semoga ada rezeki buat yang lain2 juga dan dipermudahkan urusan kita selalu

Sabar k. Faa pun sama belum ada rezeki lg..

Amin..semoga sis diberi rezki zuriat..

4y ago

T. Kasih atas doanyee

Usaha kan lagi ..you can do it..

4y ago

In shaa Allah.. 😅

Aaammiiinnn3 yra. 💕